Рокерското турне, рекламиращо пазара тръгна от Димитровград

Близо 70 населени места в страната ще обиколят с мотор рокерите от димитровградският клуб "Викингите" по време на единствената по рода си рекламна кампания за представяне на новия каталог на Общинското предприятие"пазари и тържища".

Старт на атрактивната 8-дневна проява дадоха днес пред зала "Младост" моторджиите, които получиха от ръководството на пазара 5 000 бройки от каталога. За доброто настроение се погрижи младото дарование Елеонора Сталева, която с рок мелодии повдигна духа на "Викингите".

 

Елеонора Сталева "подгря" рокерите за 8 -дневната обиколка

Облечени с тениски с логото на предприятието, рокерите ще разпространяват информация за близо 1 500 фирми, търгуващи на неделното тържище. Това ще става безплатно, като каталогът ще бъде раздаван по кафенета, РЕП-ове и посещаваните места в градовете. Любителите на високите скорости ще се срещат и с млади хора по време на своя рекламен тур из България.

 

В първия ден от обиколката рокерите ще тръгнат към Кърджали, Смолян, Петрич, София, Монтана, Видин. Движейки се по река Дунав "Викингите" ще стигнат до Варна и Балчик, следват Несебър, Бургас, Созопол, Царево. След това моторджиите поемат през Средец и Елхово, за да стигнат до Свиленград. Финалът на рекламното турне на колела ще бъде поставен в Харманли, Любимец и Ивайловград.

Успех и безавариен път пожела на "Викингите" кметът Стефан Димитров

Каталогът, който рокерите ще разпространяват е в тираж 5 000 броя

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини