Безплатен интернет. Къде?

Заведение с безплатен интернет достъп

Димитровград е един от градовете с много-добър достъп до безплатен безжичен интернет. Свободно може да използвате интернет с вашия лаптоп или мобилен телефон в почти всички заведения в града, всяко себе си уважаващо заведение е осигурило тази услуга за своите клиенти и никои вече не е смята за лукс.

Почти всеки тинейджър разполага в джоба си с мобилен телефон поддържащ безжичен интернет и най-модното занимание е да седнеш в заведението от където постваш  в социалните мрежи къде се намираш, с кой си, как се чувстваш, какво пиеш или ядеш. Живота на младежите се превръща в отворена книга и всеки знае къде са и какво правят, как се забавляват, това си има и своите минуси и своите плюсове. Хората вече се нуждаят от интернет както преди време от домашен телефон после от мобилен, това е начина за общуване в съвременното общество и нашия град осигурява достатъчно добър достъп до тази услуга.

Освен в заведенията можем да се радваме на напълно безплатен безжичен интернет и на открито. Фирма, ЕСКОМ с подкрепата на община Димитровград и общински пазари дава възможност да използваме безплатната услуга и в паркчета и градинки. Другите места с покритие в нашия град са, фоайето на Общината, парка пред самата община, ПМГ “Иван Вазов”, паркчето пред ПМГ-ето, двора на градската библиотека, Парка пред младежкия център, пред спортна зала МЛАДОСТ, около борцовата зала на пазара. Нашия град е напълно в крак с времето. Нека бъдем и ние 

Х.Христозов

логото на един от доставчиците за безплатна безжична интернет точка
парка пред общината
Борцовата зала
парка пред Младежки център - Димитровград
ПМГ "Иван Вазов"
спортна зала "Младост"
паркчето пред ПМГ "Иван Вазов"
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини