Неохим търси работници за капиталния ремонт на завода

Шлосери с опит в професията и поне една година стаж набира в момента димитровградският завод "Неохим" заради стартиращия тези дни капитален ремонт. Шлосерите трябва да умеят да работят на всички видове измервателни инструменти, е друго от изискванията. Торовият завод търси още и инженер - проектант на ВиК с висше образование, както и локомотивен машинист, който да е завършил висше транспортното училище в София. За ЖП гарата в "Неохим" е нужен и един стрелочник, който да има стаж поне една година в професията.

Двама заварчици и пет аргончици са други от свободните места на трудовата борса в последната седмица на юли. Незаети все още са позициите за технически ръководител и технически организатор по маркетинг и икономика, кандидатите трябва да са с висше образование, да владеят английски език и компютърна грамотност.

Двама техници на СОТ набира все още охранителна фирма от региона. Търсят се и транжор и продавач в магазин за месо. Трима шивачи на кожа и един крояч са заявките от шивашки фирми в димитровградско. Свободно е и мястото за шлифовчик на бижута.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини