Фамилия плаща данъци за невърнат имот. Преглед на регионалния печат

Фамилия плаща данъци за невърнат имот, пише във водещо заглавие на първа страница „Хасковска Марица”. 10 години след като е призната собствеността върху 330 кв. м. в центъра на Хасково, адвокатът Видю Димитров не може да влезе във владение. Парцелът е част от парка срещу бившата печатница. Парадоксалното е, че семейството плаща данъци върху имота.

Сагата на фамилията започнала още през 2001 година, когато им е върната собствеността. През 2007-а бил одобрен план за изменение на регулационния план, който бил представен на кмета Иванов. И си останал на бюрото му.

Потомък на петролен шейх живее в нищета край Любимец, анонс над главата. Темата е разработена на 5 страница. Дауд Исмаил Шамари бил единственият чужденец със статут на бежанец в региона. Той е от Ирак и по думите му е внук на богат петролен шейх.

Кантарджия на борсата цака в теглото, акцент от втора страница. Сигнал подали търговци, които твърдят, че при всяко мерене кантарджията ги удрял с по десетина кила. Когато му правели забележка, той налитал на бой с бухалка, която държал под кантара.

ВМРО: Кметът се е обградил с близки фирми, източващи бюджета, друго заглавие от страницата. Информацията е от брифинга на воеводите в петък миналата седмица.

Официално: Панайотов – кандидатът на ГЕРБ, пише още на 2-ра. Името на шефа на образователния инспекторат бе обявено в събота от председателя на предизборния щаб на герберите Цветан Цветанов. Освен него бе обявена и кандидатурата на Наталия Пачеманова за кмет на Харманли.

Пиян ветеринар помля три девойки с колата си, водещото заглавие на 3-та. Става дума за бившия шеф на хасковския зоопарк д-р Ясен Стайков. Той седнал зад волана с 2.3 промила алкохол в кръвта.

Остаряваме бавно... заглавие на обширен материал на 4 страница, посветен на демографските резултати от проброяването.

Пет шедьовъра в лятната изложба на „Форум”, акцент от 8 страница. През август в галерията можете да видите творби на Румен Гаргов, Джемал Емурлов, Емил Стойчев, Марко Монев и кубинеца Нессон Домингуез.

Това бяха основните теми в днешния брой на „Хасковска Марица”. Другият регионален всекидневник „Новинар юг” е във ваканция през август.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини