Фотограф-криминалист препълни зала Асен Краешников

"Хидровизия"-та на румен Русев се радваше на интерес, както и предишните му изложби

Димитровградската зала "Асен Краешников" се препълни снощи при откриването на изложбата на Румен Русев "Хидровизия". Криминалистът, за когото фотографията одавна не е хоби, а професия показа 21 снимки от различни реки, езера, язовири и красиви водни пространства в България.

Снимките Румен Русев е събирал в продължение на три години, а че е постигнал впечатляващ резултат показа и интереса към изложбата. Тя е поредна за служителят в РУП-Димитровград с образование от НАТФИЗ, но доказва, че той спокойно може да бъде поставен сред най-добрите димитровградски фотографи.

Язовир "Копринка", Крушунските водопади, Дяволския мост над река Арда са само малка част от запечатаното от обектива на Румен Русев. Самия той намекна при представянето, че това няма да е последната му изява пред публика и предстоят нови изненади. Русев уточни, че "Хидровизия" е била планувана за началото на лятото, но неосъществения ремонт в зала "Асен Краешников" провалил идеята. Фотосите засега ще остават там до 18 септември, всеки един от тях се продава на символичната сума от 50 лв.

Още изненади и хубави снимки готви за ценителите фотографът-криминалист Румен Русев
Много приятели, почитатели и колеги на Румен Русев уважиха откриването на изложбата
Тодор Маринчев представи в шеговит стил изложбата на колегата си Русев

Т.Вълчева

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини