Предрекоха: Конфликти на Балканите водят към Трета световна

Известни руски астролози и парапсихолози разказаха преди дни за събитията, които според тях очакват Русия и света в близко бъдеще. Като цяло, картината не е много розова.

Астрологът Алексей Колов заяви, че световната финансова криза все още не се е случила по света. Досега сме били свидетели само на икономически трудности, които са нейно предзнаменование.

Най-неочакваното предсказание обаче бе на Павел Глоба, пише Утро.ру. Астрологът съобщи, че 2011 година по астрологични измерения е равносилна на 1939-а, годината-прелюдия към Втората световна война.

"През тази година има шест затъмнения - такава катастрофална година е имало преди 20 години, когато се разпадна Съветският Съюз", обясни Глоба.

Според него на 10 декември 2011 г., когато ще сме свидетели на последното затъмнение за годината, на Балканите ще избухнат въоръжени конфликти, а на церемонията по връчването на Нобеловите награди терористи ще заложат бомба. През март 2014 година, по време на Олимпиадата в Сочи или максимум 5 дни след края й, по думите на Павел Глоба, ще започне Трета световна война.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини