Иван Панайотов: Ще бъда близо до хората

„Ще бъда близо до хората. Ще чувам проблемите им. Нека заедно да направим Хасково по-хубаво място за живеене“. Това каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на Хасково Иван Панайотов след днешния водосвет в църквата „Успение на св. Богородица“, с което бе даден старт на предизборната кампания. В храма се стекоха десетки симпатизанти, кандидати за общински съветници, депутатите от ГЕРБ Иван Петров, Фани Христова и Румен Данев, съмишленици.

След водосвета, отслужен от архиерейския наместник отец Антоний, Иван Панайотов заяви, че тръгва с настроение и увереност в битката за кметския пост. „Имаме много много позитивни идеи, част от които ни бяха подсказани от гражданите, имаме и амбицията и силата да ги осъществим“, каза още Панайотов.

Попитан от репортери какво би казал на опонентите си, той отвърна: „Нека бъдат „за“, а не „против“, нека генерират добри идеи, а след изборите да работим заедно и да ги осъществим за доброто на Хасково“.

„Искаме градът и общината да се управляват по нов начин, а не както досега – абсолютно непрозрачно, което пък спираше инвеститорите“, каза след службата областният координатор на ГЕРБ Иван Петров. „Отгоре градът изглежда хубав, но отдолу имаме инфраструктура от 30-те години на миналия век. Досега всичко в града се правеше със собствени средства на общината, но вече няма какво да се продава. Жизнено необходимо е да се привличат европейски пари. В Хасково за четири години се изпълнява един по-голям проект – този за 10 млн. за паркове и градинки. Но това са нищожни средства. Давам веднага за пример Габрово, където бяха привлечени 160 милиона по европейски програми. Ето това трябва да се направи и в Хасково, а Иван Панайотов може да го направи, доказал го е. Трябва да спасим и спорта, който е в окаяно състояние. Проблемите са много.

Пожелавам на нашия кандидат Иван Панайотов сила, спокойствие и увереност“, каза още регионалният лидер на ГЕРБ.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини