Иво Димов посреща димитровградчани в мобилен щаб

Кандидатът за кмет от ГЕРБ Иво Димов и водачът на листата Катя Чалъкова /в дясно/ ще се срещнат с димитровградчани в мобилния щаб

Кандидатът за кмет Иво Димов и общинските съветници от листата на ПП ГЕРБ ще посрещнат на 4 октомври т. г. димитровградчани в мобилния щаб на партията. Той ще бъде разположен пред бившето кафе „Марая” на бул. „България”. Щабът ще работи от 13 до 20 ч. Гражданите, които го посетят ще могат да разговарят лично с кандидатите на ПП ГЕРБ – Димитровград и да получат отговор на интересуващите ги въпроси, казаха от пресслужбата на партията в Димитровград.

Мобилният щаб представлява модерна шатра с плазмени телевизори, щендери за рекламни материали, LED стена 4х3, на която ще бъдат излъчвани клиповете на кандидатите за президент и вицепрезидент на ПП ГЕРБ Росен Плевналиев и Маргарита Попова, и кмет на Димитровград Иво Димов.

 

Мобилният щаб на ГЕРБ ще бъде разположен утре пред бившето кафе "Марая"

В мобилния щаб може да се запознаете и с кандидатурите на ПП ГЕРБ за общински съветници. Управляващата партия участва на местните избори с пълна листа от 33-а съветници. Водач на листата е досегашния председател на ОбС Катя Чалъкова. След нея са бизнесменът Веселин Милев и адвокат Галина Чингарова. На четвърто място е д-р Вълчо Митрушев, следван от инж. Методи Грозев и предприемача Катя Генева, всички общински съветници от мандат 2007-2011г. Сред новите имена са инж. Кирчо Кирев, бизнесменът Красимир Янчев, педагогът Ваня Димитрова, икономистът Николай Колев и предприемачът Диян Георгиев.

Предизборният щаб на ПП ГЕРБ кани гражданите на Димитровград в импровизирания щаб. Мобилният щаб ще остане в града за ден.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

 

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини