ГЕРБ посреща димитровградчани лице в лице днес

Мобилният щаб ще очаква димитровградчани до 20:00 часа

Мобилен щаб разпънаха пред бившето кафе "Марая" от димитровградската организация на ГЕРБ днес. От 13 до 20 ч. кандидатът за кмет Иво Димов и кандидатите за общински съветници от листата на управляващата партия ще посрещат димитровградчани в модерна шатра. 

С хората лично се срещнаха водачът на листата Катя Чалъкова и кандидатите за съветници Веселин Милев, Галина Чингарова,д-р Вълчо Митрушев, инж.Методи Грозев, Катя Генева, Кирчо Кирев и др. Десетки димитровградчани посетиха щаба в първия час след като той отвори врати.

Хората могат да получат отговор на интересуващите ги въпроси или да потърсят за мнение по нещо, което ги вълнува, казаха от ГЕРБ. Какво попитаха кандидат-кметът Иво Димов и кандидатите за съветници димитровградчани, очаквайте по-късно.

Мобилният щаб представлява модерна шатра с плазмени телевизори, щендери за рекламни материали, LED стена 4х3, на която ще бъдат излъчвани клиповете на кандидатите за президент и вицепрезидент на ПП ГЕРБ Росен Плевналиев и Маргарита Попова, и кмет на Димитровград Иво Димов.

 

Лице в лице с хората се срещаха и кандидатите за общински съветници на ПП ГЕРБ

Кандидатът за кмет Иво Димов посрещаше димитровградчани в мобилния щаб

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини