Компроматната война в Перник лъсна при Бареков

„До 23 октомври, когато е денят на изборите, очаквам г-н Цветанов да започне да вади трупове от двора на къщата ми”, сподели Росица Янакиева пред Бареков

Компроматната война в Перник достигна връхната си точна тази сутрин по време на живото излъчване на „TV7 в България. Мисия: Твоят избор”. Пред Николай Бареков се показваха снимки на луксозни имоти, обсъждаше се канализацията в къщата на Антония Петрова и се вадеха доказателства за реализирани проекти. Основният сблъсък беше между двете дами, кандидат-кметове на Перник – Ирена Соколова от ГЕРБ и Росица Янакиева от БСП. Пред хорските въпроси се изправиха още Румен Ваташки от партия „Атака” и д-р Валентин Павлов, издигнат от „Демократи за Перник”.

Граждани на Перник нападнаха настоящия кмет на града, Росица Янакиева с обвинения, че луксозните къщи на служители от администрацията са платени с общински пари и поискаха от нея да се закълне в обратното. Г-жа Янакиева изтълкува това като публична заплаха за здравето и живота на нейните близки и на нея самата. Тя посочи ГЕРБ като виновници за компроматната война в града и иронично коментира, че до датата на изборите дори очаква Цветан Цветанов да започне да вади трупове от двора на къщата й.

Освен към Янакиева, атаки от публиката бяха отправени и към кандидата на ГЕРБ, Ирена Соколова, която до момента представляваше града в парламента.  Към нея основно бяха насочени въпросите, свързани с екология. Перничани се интересуваха защо тя не е поставила в НС въпроса за замърсяването на града и намекнаха, че има премълчаване на факти за инцидента с натровената риба в р. Струма.

Независимият кандидат за кмет на Перник Вихрен Матев беше в публиката и заяви, че е горд, че не е на сцената сред останалите претенденти, които правят шоу. Той изненада Николай Бареков като му подари парче винкел и обясни, че го прави, защото според популярната шега „пред винкела всички сме равни”.

Основният сблъсък беше между двете дами, кандидат-кметове на Перник – Ирена Соколова от ГЕРБ и Росица Янакиева от БСП.
Вихрен Матев изненада Николай Бареков като му подари парче винкел и обясни, че го прави, защото според популярната шега „пред винкела всички сме равни”
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини