Иво Димов пред директорите на градините: Ще решаваме проблемите заедно

Кандидатът за кмет, издигнат от ГЕРБ Иво Димов /в средата/ се срещна днес с директори на детските градини от общината

Че няма да има структурни промени в детските градини в Димитровград, ако седне на кметския стол обяви кандидатът за градоначалник, издигнат от ГЕРБ Иво Димов. Той заяви това на среща с директори и помощник-директори на детски заведения от общината на чаша кафе днес.

Димов за пореден път подчерта, че образованието е приоритет за ГЕРБ затова, ако бъде избран за кмет ще работи за подобряване на средата в която растат и се развиват децата на Димитровград. Той бе категоричен, че в предишния мандат за подобряване условията и базата в градините бе направено изключително много. Димов увери, че ще вземе присърце всяко предложение на директорите и ще се съобрази с него.

Пред Иво Димов и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ Катя Чалъкова, Ваня Димитрова, Валентин Христов и д-р Вълчо Митрушев директорите поставиха въпроси за евентуално въвеждане на делегираните бюджети, спешни ремонти в кухненските блокове и обзавеждането на детските заведения. Като положителен факт, бе отчетено отпадането на постоянната такса за 5 и 6 -годишните деца.

Че Иво Димов има контактите и връзките с правитеството подчерта пред директорите на градините кандидатът за общински съветник от ГЕРБ Валентин Христов. По думите му, действащият депутат и настоящ кандидат за кмет е доказал, че работи и ще работи за доброто на Димитровград.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини