Малко езеро никне на ул. Вазов след всеки дъжд

Живеещите на улица "Вазов" се надяват новия кмет, който и да е той да обърне внимание на малкото езеро в една от пресечките

На новата управа на града се надяват жителите на димитровградската улица "Ив.Вазов", за да им бъде разрешен на пръв поглед обикновен битов проблем. За него ни писа на електронната ни поща димитровградчанинът Маньо Манев. Човекът разказа, че при всеки дъжд през есенните и пролетни месеци се образува огромна локва в пресечката между ул."Кольо Фичето" и ул."Ив.Вазов".

"След преасфалтирането явно са запушили една от шахтите, а и в следствие на повдигнатото ниво на ул."Иван Вазов" се образува огромна локва точно пред контейнерите за смет", пише Манев.
Той твърди, че неведнъж живеещите са подавали сигнали, специалисти идвали, гледали, умували, но до сега нищо не е направено.

"От другата страна на пътя също се образуваше локва, но когато течеше подмяната на плочките по тротоарите бе изградена шахта и проблема бе решен", допълва нашия читател.

Трафикът по пресечката с гьола е голям, казват на ул."Вазов"

Пред Dimitrovgrad.bgvesti.net обитателите на блоковете около пресечката не отрекоха, че са доволни от стореното от общината в последния мандат. Преди повече от година улица "Вазов" освен, че бе асфалтирана, е с чисто нов водопровод и канализация, както и с положени тръби за доставка на газ по домовете.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини