Димитровградчани категорични: Ще гласуваме в неделя!

Че ще гласуват на изборите за местна власт и президент тази неделя изразиха димитровградчани, анкетирани на улицата от екип на Dimitrovgrad.bgvesti.net. Без да има претенции, че е изчерпателно допитването показа, че като цяло хората са загрижени за бъдещото управление на града и страната.

66-годишната Славка Райчева бе категорична, че ще отиде да гласува, защото харесва града си. Възрастната жена призова и младите да сторят това, защото според нея е важно всеки да има мнение по темата за управата на Димитровград и държавата.

Младата майка, представила се като Лена, сподели че не е родом от Димитровград, но живее тук от години. Лена поиска от бъдешия кмет да обърне внимание на всички детски площадки, защото има и такива в занемарено състояние.

Да се обърне внимание на детските площадки поиска майката Лена
"Ще гласувам в неделя", казва 66-годишната Славка Райчева

Да има повече млади хора в Димитровград и работа за тях, поиска чрез нашата анкета от бъдещия кмет Стоил Станчев. Той е убеден, че с повече работа и желание на бъдещата управа на града това може да се случи. Стоил също бе категоричен, че ще гласува в неделя, защото не иска друг да определя бъдещето му тук.

Да има работа за младите хора е промяната, на която се надява Стоил Станчев
49-годишния Панчо Панев настоява да се обърне внимание на здравеопазването

49-годишния Панчо Панев харесва Димитровград, би посъветвал новата управа да подобри здравеопазването и условията в тази област. И Панчо бе убеден, че в неделя ще пусне своята бюлетина за избрания кандидат за кмет, президент и съветници. Активни в изборния ден ще бъдат и пенсионерките Нана, Стоянка и Атанаска, които на всяка цена ще гласуват. Доволни сме от всичко в града, казаха жените и посочиха, че Димитровград е за пример в България.

Пенсионерките Нана, Стоянка и Атанаска също смятат да пуснат своя вот, жените са решили да гласуват рано сутрин

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини