19 °C

Иво Димов: Не приемам победа на всяка цена, вярвам в мъдростта на димитровградчани!

Кандидатът за кмет от ГЕРБ Иво Димов

 - Kак ще мобилизирате не гласувалите от първия тур да дадат гласа си за вас?

- Действително, на първия тур избирателната активност в Димитровград бе по- ниска дори от средната в страната. Но за нашата община тя не е необичайна. Въпреки това много хора не гласуваха. Някой сигурно се отказаха, като видяха опашките. Други решиха, че и без техния глас ще има кмет. Това са хората, които се надявам да ме подкрепят на втория тур. Много от тях ще го направят .

За последния месец, с моят екип проведохме много срещи с хората. Направихме една модерна, толерантна и с уважение към опонентите ни кампания. Това беше високо оценено от съгражданите ни и го показва вота на 23-ти – за ГЕРБ гласуваха най-много хора от общината. Тя е първа политическа сила в Димитровград. Като кандидат на партията събрах най-много гласове . Избора вече е сведен до две. Имам предвид и двойката в бюлетината. Разчитам на подкрепата на хората за прагматизма и правенето на реални политики. Ето това ще ги мотивира да гласуват за мен. Преди и след 23-ти съм си кандидатът на ГЕРБ. Не съм търсил подкрепа от нито една партия , няма и да го направя. Избирателят вече незнае кое е ляво и кое дясно, а и никой не бива да подценява интелигентността на обикновенния човек. Изборът на 30 октомври ще се реши пред урните, а не по някой друг начин.Това ще бъде избор за градежа и развитието на Общината.

- Мислите ли, че беше правилно, че водихте джентълментска битка и че нямаше агресивност на посланията?

По принцип съм спокоен човек , който е свикнал да решава проблемите в диалог. Екипен играч съм и знам, че агресивността не води до нищо добро. Сигурно един скандал е много по-запомнящ се от едно добро послание, но това не е моят начин на работа. Така че, една кметска кампания няма как да ме промени. Дали е правилно, избирателите ще кажат. Човек не бива да бъде нищо друго освен себе си, дори и в политиката. Кампанията всъщност е огледало на моя характер като човек.

- Не смятате ли, че ако имаше доза агресивност сега нещата вече щяха да са приключили във ваша полза?

Хората го казаха ясно на 23-ти. Резултатите говорят сами по себе си. Агресивните политици имат кратка биография. Никой не бива да търси победа на всяка цена.

- По-тежка ли ви се вижда битката сега, когато е един срещу един?

За съжаление няма битка един срещу друг. Има всички срещу ГЕРБ. Спя спокойно. И мога да погледна всеки открито в очите. Продължавам да отстоявам откритата и прозрачна политика на ГЕРБ в Димитровград.

- Какво е посланието ви към хората на Димитровград. Към онези, които трябва да излязат от дома си и да отидат до урните в неделя?

Първо добре да помислят в събота. Все пак е ден за размисъл. Да си починат, да се разходят, да размислят, да бъдат с близки и приятели. И в неделя да гласуват. Защото е важно кой ще управлява през следващите 4 години община Димитровград. Важно е и кой ще представлява България. Росен Плевнелиев и Маргарита Попова са диалогични, доказани личности. Достойни да представляват страната ни.

- Защо хората трябва да ви изберат в неделя?

- Ние договорки не правим. Не търсим партиина подкрепа на всяка цена. Гласувайки за мен, хората ще получат кандидатът на ГЕРБ Иво Димов. Нашите съграждани могат да бъдат спечелени с резултати и работа.

- Защо вие сте кметът на общината?

Ако трябва да отговоря защо смятам, че мога да бъда един успешен кмет ще кажа следното. Имам биография. Имам опит. Бил съм председател две години на общинския съвет, две години съм депутат. Четири години не съм спирал да работя за Димитровград. Имам самочувствието, че съм помогнал за инжектирането на доста пари в общината. Това ми дава увереност че, мога. Да, казвам го съвсем отговорно. Мога да бъда добър кмет, който да превърне Димитровград в модерен европейски град.

 Dimutrovgrad.bgvesti.net

 

 

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 19.06.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Не пестете силите си днес. Денят е многообещаващ за вас и е едно чудесно начало на новата седмица. Интимните ви завоевания от предишните дни ви импулсират и стимулират творческите ви способности. Това ще изиграе решаваща роля в деловите ви начинания.
19 юни 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Умереността ви е похвална и това ще ви донесе повече успехи днес. Ще получите предложение за съвместен бизнес, което може да се окаже добра перспектива за бъдещето ви. Не се колебайте дълго, проявете активност. Събитията ще ви подскажат правилните решения, доверете се на интуицията си.
19 юни 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Благоприятните възможности за удовлетворяващи ви реализации идват една след друга. Бъдете уверени в себе си и действате, независимо, че ви се увеличават отговорностите. Работата е нещото, което ви държи будни и ви прави активни. Любими занимания може да ви отведат далече от къщи, споделете тези моменти с обичани хора.
19 юни 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Силната ви интуиция ще ви предпази от неразумни постъпки днес. В определен момент се колебаете как да постъпите, но близък приятел ще ви помогне да намерите вярната посока. Имайте повече търпение в личните си контакти, не позволявайте на емоциите ви да властват над вас. Харчите прекалено много за дребни неща.
19 юни 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Възможно е да останете подразнени от нетактичното поведение на човек от обкръжението си. От друга страна това ще повиши активността ви, в доказване правотата на тезата ви. Каквото и да се случи бъдете премерени и не позволявайте емоциите да диктуват поведението ви. Отдадеността ви на една идея може да предизвика криза в отношенията ви с партньора.
19 юни 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Отдавате голямо значение на професионалната си заетост и с право. От днешните ви срещи ще зависят доходите ви, което ви прави още по-отговорни. Благодарение и на добрата ви организация, ще повишите ефективността на труда си и ще подобрите климата сред колегите си и в къщи.
19 юни 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Не се поддавайте на емоции и не се предоверявайте. Днес се изисква от вас да бъдете последователни в служебните си задължения. Ако е необходимо вложете цялата си енергия, за да се справите със започнатото. Няма да закъснеят и парите, но само ако разчитате на себе си. Любовта ще ви подкрепи, ако срещне у вас воля за борба, а не хленч.
19 юни 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Без да се заяждате с околните и проявявайки добронамереността си към тях, ще ви бъде по-лесно в отстояване на позициите. Добро начало за започващите нова работа, както и за влюбените, които пристъпват към по-голямо взаимно обвързване. Възможности за брак или запознанства с цел брак.
19 юни 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Очаква ви приятен и спокоен работен ден. Настроението ви действа тонизиращо на всички около вас, затова бъдете сигурни че всеки около вас днес ще остане очарован от излъчването ви. Колега ви предлага добра идея, но е възможно тя да остане на заден план за момента. Изчакайте по-добър момент за да се заемете сериозно с намеренията си.
19 юни 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
За пореден път ще покажете уменията си да взимате правилни решения и да ги следвате. Ще потиснете притесненията си за друго време и днес ще се възползвате от всяка подадена ви възможност. До себе си ще имате хора, които открито ви подкрепят и на които може да се разчита. Оценете ги и им върнете жеста.
19 юни 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Настроени сте за активна почивка. Ще ви привличат занимания със спорт, туризъм или светски живот. Сигурно е, че няма да скучаете, напротив. Любовни трепети ще ви държат будни и подтикват към действия. Добра новина ще ви накара да кроите планове за бъдещето си. Липсата на тревога си е цяло щастие, но дали го осъзнавате?
19 юни 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Печалбите ви преследват независимо с какво се занимавате. Сега е момента да покриете дълговете си(ако имате такива) и да помислите за спестявания. Спокойно можете да си позволите повече разточителство при покупките. Здравето ви е отлично и скоро едва ли ще ви създава проблеми.
19 юни 2021
Последни новини