Новият кмет: Ще работя за всички димитровградчани!

Иво Димов благодари на всички членове, симпатизанти и граждани за доверието на изборите

Заявка, че ще работи за всички граждани без значение партийната окраска направи днес новоизбраният градоначалник на Димитровград Иво Димов. На първата си официална пресконференция след изборната победа от ГЕРБ благодариха на всички членове и симпатизанти за гласуваното доверие на двата тура на изборите.

Че е доволен от постигнатия резултат обяви още вендъж новият кмет, като посочи, че значение е имала позивната и градивна кампания, която ГЕРБ води в димитровградско. Димов припомни и приоритетите върху които ще се концентрира в работата си- здравеопазване, образование, нови работни места, инвестиции. "Надявам се, че след четири години като кмет Димитровград да има най-успешния мандат в своята история", каза още градоначалникът.

От ГЕРБ благодариха на своите членове и сътрудници в щаба по време на изборната кампания

"Ще разчитам на разум и отговорност в Общинският съвет", коментира още Димов и не скри, че предстоят консултации с представителите на всички политически сили. Те се налагат заради свиканото този петък първо заседание на новосформирания местен парламент. "Не виждам причина да се конфронтираме в ОбС, можем да бъдем екип", каза още новия кмет и допълни, че заедно с екипа го чака много работа.

От ГЕРБ припомниха, че имат 11 общински съветници, както и общо 7 кметове на населени места след втория тур на изборите. От партията са убедени, че вървят напред, а след резултатите от вчерашните избори показват, че са стъпили на здрави крака.

На пресконференцията бяха представени и новите общински съветници

Т.Милева

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини