Димитровградчанка получи надупчен колет, жалва се от безхаберие в пощата

Анна Господинова показва в какво състояние е получила колета от дъщеря си

Димитровградчанката Анна Господинова се жалва от лошо отношение в тукашния клон на Български пощи. Пред Dimitrovgrad.bgvesti.net пенсионерката разказа, че в началото на тази седмица отишла да прибере колет от дъщеря си, която живее в Германия.

На гишето, където се получават пратките от чужбина, служителите и подали пратката, без да споменат, че е повредена. На две места по ръба картонената кутия е разкъсана, отделно зее дупка, от която може да бъде извадено съдържанието.

Жената веднага попитала защо колета е в такова състояние и къде може да намери някои от ръководството. По думите й, служителите в пощата отговорили уклончиво, а когато я опътили към кабинета на шефа там нямало никой.

"Възмутена съм от отношението на работещите, можеха поне да се извинят, стават такива неща, а в пощата се правеха, че нищо не се е случило", казва Анна. Тя твърди, че в пратката не е имало нещо изключително ценно - само ортопедични обувки, които дъщеря й и изпратила, както и някои лични вещи.

"Третират ни като втора категория хора, още повече, че не за пръв път ми се случва това", обясни още димитровградчанката.

Dimitrovgrad.bgvesti.net потърси за коментар Дора Цветкова, отговаряща за връзките с обществеността от централата на "Български пощи" в София. Пред наш репортер тя обясни, че първото, което жената е трябвало да направи е да подаде оплакване, че е получила повреден колет и от къде идва той. След това работещите в пощата ще могат да проследят защо и как е пристигнала повредената пратка. Цветкова допълни, че взамисимост от щетата се изплащат и различни обезщетения на клиентите.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини