Концерт и заря готвят за юбилея на Неохим утре

Забавно-духовия оркестър ще изпълни след пауза от 60 години марта на АТЗ

С галаконцерт утре, 4 ноември химическия завод "Неохим" ще отбележи своята 60-годишнина, казаха от пресслужбата на предприятието. Проявата ще започне в 17:00 часа в Спортна зала Младост".

В програмата ще участват Забавно-духов оркестър на Димитровград, който за пръв път след 6 десетилетия ще изпълни марша на АТЗ по текст на Иван Радоев и музика на Тодор Попов.

За празничното настроение ще се погрижат струнен квартет „Стрингс“, Тони Димитрова и Николина Чакърдъкова с Неврокопския си танцов ансамбъл. Мощна заря ще озари небето на Димитровград веднага след концерта.

На следващия ден, 5 ноември от 10.00 ч. в общински театър „Апостол Карамитев“ специално за децата ще гостува постановката „Буратино“ на Старозагорския куклен театър. Всички малчугани ще получат по балон с фирмен надпис, а след спектакъла малките димитровградчани ще пуснат в небето 60 балона с хелий, допълниха от "Неохим".

 

Директорът на дирекция „Маркетинг, стратегическо развитие и нови производства” в завода Стефан Грънчаров следи подаръците да се изпращат до отделните структурни звена.

Ръководството на „Неохим“ АД ще изненада приятно всички, работещи в дружеството, с юбилейни подаръци в навечерието на 60-годишнината от пускането на торовия завод. Подаръците вече се раздават от ръководителите на структурните звена. Бутилка класно червено вино, стилна чаша и работен календар за 2011-2012 г. с надпис „60 години „Неохим”АД”, е съдържанието на фирмената торбичка.

Работна група от дирекция „Управление и развитие на човешките ресурси” и специалисти в направление „Проекти” грижливо и по списък разпределяха даровете, коментираха още от завода.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини