Награди за най-празнично украсени стаи раздадоха в Алеко

7 "а" клас получиха специалната награда на журито за празнично украсена стая - вкусна торта

Конкурс за най-празнично украсена стая организира димитровградското училище "Алеко Константинов" дни преди светлия празник Рождество Христово. Надпреварата бе оспорвана и журито доста се е затруднило при определянето на победителите, издадоха от ръководството на учебното заведение.

В крайна сметка обаче, освен класните стаи празнично украсени грейнаха и коридорите на училището, както и различните кътове, прозорци и стени.

Победители в начален етап са шест паралелки- два първи, два втори и по един трети и четвърти клас. Това са 1 в, 1 г, 2 б, 2 д, 3 г и 4 б клас, казаха от училището.

За прогимназиален етап най-добре с украсата са се справили от 7 в клас с ръководител Радка Сенкова. Втори се класираха 6 в клас с ръководител Гошо Бинев, а третото място остана за 7 б клас и техния класен Красимира Маркова.

Торта получи и 4 в клас с ръководител Таня Гъркова

Специалните награди отидоха при 3 а и 3 б  клас с ръководител Желязка Вълкова и Мария Тенчева за най-оригинални коледни кътове, подредени в школото. 4 в клас с ръководител Таня Гъркова също взе награда, както и 7 а клас, ръководен от Райна Сталева за най-добре украсени класни стаи в начален и прогимназиален етап. Освен торти, отличените получиха и грамоти, топки за различни видове спорт, игри и стенни часовници.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини