Димитровградските земеделци си избраха ръководство, стягат се за парламентарни избори

Гост на земеделския форум в димитровград бе главният секретар на БЗНС Николай Ненчев /в ляво/

49 делегати от 60 души членска маса избраха ръководство на общинската структура на БЗНС в Димитровград. Това се случи на отчетно-изборна конференция на партията днес преди обяд в зала "Гросето".

Леко Леков оглави тукашната структура, досега той бе на същия пост, но назначен от централното ръководство до провеждане на събрание.

За негов заместник бе одобрена Даниела Младенова, а секретар на тукашната структура стана Милена Панева. В ръководството влизат още Янко Маринов и Тошка Господинова.

Конструктивни спорове  белязаха партийния форум в Димитровград. По време на събранието някои от членовене възразиха срещу навлизането на млади хора в ръководството на БЗНС.

Духовете успокои главният секретар Николай Ненчев, който призова земеделците да се делят на млади и стари, а да работят за заздравяването на организацията и нейния напредък.

Лидерът на национално ниво припомни, че предстоят парламентарни избори и БЗНС трябва да работи в тази посока. Ненчев бе убеден, че структурата има шанс да изпрати в Народното събрание депутат от Хасковско след парламентарния вот догодина.

Леко Леков /в средата/ бе избран за председател на БЗНС в Димитровград

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини