Асансьор гарантира достъп до Здравната служба в Черноконево -преглед на печата

Асансьор ще гарантира свободен достъп до Здравната служба в Черноконево, пише в новия си брой от днес "Димитровградски пазара". Това намерение е заявил на среща в димитровградския квартал преди дни кметът Иво Димов. По думите му, обмисля се изграждането на пристройка със санитарен възел и асансьор.

За предстоящите съкращения в администрацията, които ще разгледа в четвъртък ОбС-Димитровград пише още "Димитровградски пазар".5,5 щата падат в първата вълна оптимизация, е заглавието на дописката. От пълен на половин щат ще преминат и част от кметските наместници, пише изданието.

Без увеличение на данъчното бреме, напасват бюджета до последно- водещата тема на вестника е свързана с бюджета. 5 000 000 лв. е бил дисбаланса между приходната и разходната част  в първите дни от съставянето на финансовата рамка.

С 9% поскъпнаха железопътните пътнически превози-заглавие също от първа страница на "Димитровградски пазар". Увеличението е в сила от вчера, повишението е заради поскъпналото дизелово гориво, обясняват от БДЖ.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини