Вазовци правят образователен концерт срещу насилието

Залата на общинския театър ще приюти поредният благотворителен концерт на дванайстокласници от ПМГ "Ив.Вазо

Образователен концерт по проект организират в понеделник, 6 февруари дванайстокласници от ПМГ" Ив.Вазов" в Димитровград.

За разлика от този, провел се на 20 януари в подкрепа на възпитаниците на СУПЦ, новата инициатива ще бъде насочена срещу насилието в обществото. Разработката е по предмета "Свят и личност" и е по инициатива на 12 "в" клас.

Нейното мото е: "Подари прегръдка, обърни гръб на насилието". "Искаме да презентираме темата, да запознаем хората и как могат да се справят с него", разказа пред наш екип единия от организаторите Момчил Стоянов. Освен него, проявата се организира още от Теодора Нанева, Станимира Маринова и Мария Златанова.

В концерта ще вземат участие Балетен център "Галаксико", хип-хоп формация "Street Dust" и поредица димитровградски талантливи деца. Началото на проявата е 19:00 часа на 6 февруари.

Припомнаме, че при последното подобно мероприятие на дванайстокласници от ПМГ бяха събрани над 673 лв., с които ще се закупят обувки на възпитаниците на СУПЦ-Димитровград.

Плакатът на благотворителното мероприятие

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини