Стартира кампанията "Любов към хората в беда"

 Национален алианс  за работа с доброволци стартира Кампания „Любов към хората в беда”. Целта на кампанията е подпомагане на пострадалите от бедствията в районите Хасково и Харманли, чрез събиране и даряване на стоки и предмети от първа необходимост. Кампанията ще протече в два етапа.

В първия етап - от 8 до 14 февруари в цялата мрежа от 33 Доброволчески центъра на територията на страната, нашите екипи ще мотивират хората да дарят топли обувки, домакинска посуда, спално бельо, които са най-нужни в този момент на пострадалите от наводненията.

 Във втория етап ще организираме събирането на битова техника и обзавеждане, за да помогнем за възстановяването на домовете на хората от бедстващите региони. Даренията ще се събират на две места.

Центровете за работа с доброволци в мрежата  на   в цялата страна, адреси и телефони с контакти можете да намерите на www . navabg.com , както и регионалните Дирекции за социално подпомагане. В Димитровград  Социално подпомагане се намира на адрес "Цар Борис" І, в сградата на бившата ясла "Ален Мак".

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини