Временно кърпят дупки по димитровградските улици

От ОП "Благоустрояване" кърпиха днес улични дупки по ул."Ромен Ролан"

Временно изкърпване на дупките, зейнали след снега предприеха днес от общинското предприятие "Благоустрояване" в Димитровград.

Екипи на фирмата работиха в района на бул."Раковски" в посока хотел "Славяни", и по улиците "Ромен Ролан" и "Цар Борис І". За предстоящата акция Dimitrovgrad.bgvesti.net  писа още в края на февруари.

Спешна поправка на уличната настилка, от фирмата предприеха миналата седмица по главните булеварди "Трети март","Стефан Стамболов". По последният булевард има още работа, призна пред Dimitrivgrad.bgvesti.net шефът на ОП "Благоустрояване" Георги Делчев.

Той уточни, че изкърпването се прави със студена смес, за да се избегне неприятното за шофьорите хлътване в дупките по улиците в града.

След като започнат работа асфалтовите бази, където е необходимо ще поставим асфалт, каза още Делчев. Кърпенето със студена смес не пречи същите дупки да се запълнят и с асфалт, каза специалистът. Нужно е единствено нарушената част на настилката да се изреже до здрав участък.

Паралелно с изкърпването, от ОП "Благоустрояване" предприеха почистване на купищата натрупан от седмици сняг по тротоари и улици. Акцията върви в целия град от седмица.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Натрупаният от седмици сняг извозват от Общинското предприятие тези дни
Купчини сняг все още се срещат из Димитровград
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини