Мистериозна смърт покоси български еротичен модел

23-годишната българка Ева Андерсън от Сан Диего, Калифорния, е починала на 16 март в апартамента си. Причината за смъртта й не е изяснена, но лекарите са озадачени, защото след аутопсията е установено, че Ева не е боледувала от нищо. В кръвта й не са открити наркотици или алкохол.

Красивото момиче е работело като еротичен модел и инструктор във фитнес. Живеела е здравословно. Ева е мечтала за кариера на фотомодел. Има зад гърба си няколко фотосесии и е работила за агенция Model Mayhem.

В момента в интернет тече усилена кампания за набиране на средства за погребението й. „За всички, които знаеха и обичаха Ева, това е една страница, която ще помогне на семейството й с разходите за парцел, ковчег и надгробен паметник. Ако Ева е докоснала с живота си някой от вас, помогнете. Всеки път, когато мисля за Ева, мисля за любовта”, пише на сайта.

Във Фейсбук страницата на момичето също има десетки призиви за помощ. Към момента са събрани 6055 долара, остават още 945. В дарителската акция са се включили десетки наши емигранти в САЩ, както и приятели на Ева от България.

Майката на Ева се казва Ева Фор (Eva Faure). Тя е от София и се мести в Америка, след като завършва УНСС, специалност икономика. Работи като агент по недвижими имоти, а след това става инструктор в развлекателен аквацентър.

Източник: http://snews.bg/

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини