Сексуални послания, награда алкохол и люта чалга за деца в лунапарк

След чалгата в училище и скандала във Видин, нова порция разгул бе предложен на българските деца.

Открити сексуални послания, игри с награда алкохол и люта чалга получиха като подарък подрастващите на Велико Търново не къде да е, а в лунапарк за деца.

Появата му предизвика вълна от недоволство сред великотърновци, предаде TV7. Една от причините е, че увеселителните съоръжения са разположени на територията на единствения голям безплатен паркинг във Велико Търново.

Търновци не одобряват и чалга музика, което пречи на работата на институции като областна администрация, данъчна служба, Великотърновски университет, Бюро по труда и много други. Най-голямо възмущение предизвикват открити сексуални послания в атракционите.

Проблемът в този лунапарк не е само, че се слуша чалга или, че има неприлични фигури и рисунки. Забелязва се и търговец, който подготвяше интересна игра с награда алкохол.

Лунапаркът има необходимите разрешителни от общината, която не била длъжна да следи за морала в предлаганите атракционни. От администрацията обясниха, че е необходимо недоволните да подадат жалба в Комисия за защита на потребителите.  

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини