Георги Христов: Дълбок поклон пред всички включили се в кампанията

  • 20:38, 03 юни 2016 г.
  • 29098
  • 0
  • 0

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Wo
    Wounded knee
    46 -7
    21:22, 3 юни 2016
    Желая ти от цялото си сърце да оздравееш, момче! Ти ще се пребориш!
  • 2
    Из
    Изрод
    28 -9
    23:24, 3 юни 2016
    Що за изрод трябва да си, за да гласуваш с минус за подобна публикация?!
    • Не
      Незапознат
      8 -4
      00:55, 5 юни 2016
      Не знам дали е изрод но във всеки случай е озверен от нещо човек. Човек на който всичко в един момент се е обърнало срещу него.Разбира се това не е оправдание да изразяваш явно своят яд и негативизъм към надеждата която лъха от публикацията.Но както се казва разни хора разни идеали и виждания.Моето за разлика от това крайно и недоброжелателно е противоречиво и дразнещо за мен.Не че имам нещо против г-н Христов че търсите начин и средства за лечението си.А затова че се използва една и съща схема за справянето с подобни проблеми.Преди беше Ники.Дете.Нужда от средства и разбиране.Добре.Сега вие.Както виждате
      получавате подобна подкрепа.Но има много такива като Ники и вас които нямат тази публичност за да изразшт нуждата си.Те също искат да живеят.Как мислите заслужават ли да им се помогне?Знам че сега други са ви пририоритетите.Коварната болест мачка не само вас но и другите около вас.Но когато имате възможност и най вече желание не е ли по добре да се опита да се атакува главният проблем.Това е Здравната каса с нейните мастити чиновници-бюрократи.Някои я сравняват с банка.Но мисля че колкото и да не обичаме банкерите,не заслужават такава обида и принизяване на професията им като ги сравняваме с тези позьори.
      Банката ти дава пари и после докрая на живота ти ги взима неколкократно.Докато въпросната институция иска само да взема без да дава.Ние всички внасяме пари в нея.Или поне болшинството.Нейно задължение е да ни заплати лечението при нужда.Даже и да е в чужбина.Вие като журналист и репортер винаги сте вървял с рогата напред.Ако не можете да влезете или пък да получите определена
      информация размахва ли сте журналистическата си карта с думите че никой
      не трябва да ви пречи да работите или пък че хората имат право на информираност.Идеята ми е да използвате този ваш хъс,известността която придобихте вие и Ники за борба с тази измет от която зависи живота на много хора.Да направите хората съпричастни не само към болката и надеждата но и към борбата с основният виновник.Ако трябва ги съдете тук или пък в Страсбург.Ако трябва направете подобна кампания за да се плати на адвокати.Или пък да се ползват услугите на омбудсман.Знам ли още какво!Но при всички случаи ако се включат повече хора ще има и повече идеи.Накрая нека и аз ви пожелая скорошно оздравяване.
    • 25
      254
      4 -1
      09:14, 5 юни 2016
      Прав/а сте за Здравната каса. Сигурен съм, че когато Жоро оздравее това ще е първото, с което ще се захване. Сега нормално приоритетите му са други. Дано средствата се съберат по-бързо. Едно нещо се натрапва на очи в цялата тази кампания. Едва ли я организира самия Жоро. Не знам кой е отговорен, но е ясно че е крайно неграмотен. Не знам колко призива за отваряне на ПейПал сметка прочетох, но такава все още няма. Вместо това, както виждате в надписа отгоре се мъдри безумието епАЛ, което вероятно ще де някаква хибридна версия между ипей и пейпал, известна само на автора на кампанията. Недопустимо е, когато някой се бори за живота си и средствата му трябват спешно организаторите да проявяват подобна неинформираност. Толкова ли е трудно да прочетеш как се отваря подобна сметка, толкова ли няма един човек с акъла си да го направи.
  • 3
    25
    254
    9 -3
    23:49, 3 юни 2016
    Жоро, отвори си ПейПал, парите ще се съберат по-бързо.
  • 4
    Га
    Галя
    6 -3
    05:33, 4 юни 2016
    И аз моля за пей пал, дано има такъв!!!
  • 5
    25
    254
    6 -1
    08:09, 4 юни 2016
    Аз мога само да препоръчам минерала зеолит на прах - виждал съм хора, раковоболни на които помага като спира развитието на рака - не във всички случаи, но в достатъчно. Освен това тушира симптомите при химиотерапия. Важното е да се пие на на прах, а не предлаганата от един бизнесмен йонизирана водичка с камъни, защото това е бошлаф. Намира се в БГ, около Кърджали са най-големите находища на минерала.
  • 6
    Az
    az
    11 -3
    21:39, 5 юни 2016
    Георги, приятелю, аз съм този, който те критикуваше за препинателните знаци. Сигурен съм, че ще оздравееш, сигурен съм, че пак ще пишеш интересни и злободневни репортажи - желая ти го от сърце.А после пак ще спорим за запетайките.
  • 7
    Аб
    абв
    6 -3
    12:47, 6 юни 2016
    Времето тиктака,хора събудете се -града е голям -по един -два лева всеки да се включи за седмица ще се съберат- Трябва по-активна кампания -направете група в социалните мрежи,дайте да разлепим плакати из града !!! Не бива да допускаме този истински хасковлия да ни моли за да му помогнем!!!

Категории

Последни новини