Ключът към детския имунитет

  • 20:47, 09 май 2018 г.
  • 14695
  • 5
  • 4

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ni
    Nina
    3 0
    17:53, 10 май 2018
    Тоя ли льолю пак се намери да говори!Абе,хора,майки,защо му вярвате на тоя,не мога да го нарека лекар?!Чувате лиго какво говори-бля,бля,нищо важно,само реклама на книгите му!Госпожо журналист,няма ли по-кадърни педиатри в нашия град/напр.д-р Консулова/?Двете ми внучета са при него и съм отвратена.Майка им,подведена от всеобщата тъпотия в града ни го избра,но дано най-после се реши да го смени.Пълен некадърник и надувко!
  • 2
    За
    Защо
    3 0
    09:01, 11 май 2018
    Хасково.нет - ЗАЩО триете коментари?
    Този не е доктор.
    Лично го видях как се закани на едно момече че ще го набие, а то просто искаше да влезе в кабинета му за да получи извинителна бележка. Причината беше че не го е поканила сестрата, която е "най-готината" явно!!!
    Питате ли се този как си е написал тези книги и от къде е откраднал информацията за тях?
    Този човек "педиатър" или лекар каквото и да е там всеки ден тормози своите съседи, като играе футбол на паркинг между коли и блъска по гаразни врати. Всяка сутрин минимум 30 мин. неговото "много" голямо и скъпо ауди работи на улицата докато той се прави на велик и замърсява въздуха с тропащото му Ауди.
    Този ли е лекат, че той не се грижи за околната среда как ще е лекар?
    ХАСКОВО.НЕТ не трийте отрицателните коментари за хора на които им правите само реклама!!!
  • 3
    За
    Защо
    2 0
    09:03, 11 май 2018
    Този е толкова груб и невнимателне че просто не става за лекар. Той не знае как да общува с хора, съседи, колеги камоли с деца и родители!!!
    И аз съм виждал колко грубо се държи с деца.

Категории

Последни новини