Отровни примамки са разхвърляни на различни места в Хасково, вече са загинали няколко домашни любимци

  • 19:50, 29 яну 2024 г.
  • 2632
  • 0
  • 1
Отровни примамки са разхвърляни на различни места в Хасково. Това сигнализират от Киноложко сдружение "Аида" -Хасково“. Вече са загинали няколко домашни кучета и котки. Притесненията са, че разпространението на отровата ще продължи и може да пострадат и хора.

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ди
    Димо
    0 -1
    14:44, 30 яну 2024
    А защо НЕ слагате намордници НА кучетата??? Така ЩЕ ГИ защитите и хората НЯМА ДА СЕ страхуват,че ЩЕ са охапани. Пущате ги свободно. Задължително намордник! Иначе глоба и Дай Боже голяма глоба.
  • 2
    Бе
    Бесен хасковлия
    1 0
    17:29, 30 яну 2024
    Не подкрепям подобна форма на садизъм към животните, но тук съм склонен да си замълча, щото разбирам човека, който е решил да извърши подобно деяние. На хората им е писнало, общината е абдикирала и освен да събират пари, крадът и бездействат - друго не знаят. Нищо не са свършили за обществото, дори напротив - само контри. Сигнали подавам многократно до общината за бездомни псета и на два пъти спускащи се по жена ми с детето в околността на парк Езерата, веднъж хапана по ръката, а от общината нямали кво да направят. Е па общината да няма, хората имат. Той добре, че има такива изруди от време на време да хвърлят по нещо, че да контролират популацията, щото псетата станаха повече от хората в тоя селски отрепан град. Всяка махала си има по 2-3 глутници. Никва инфраструктура, улици, тротоари, мръсотия, по един контейнер на 5 кооперации, осветление - тотален разпад, а възможностите за реализация няма да коментирам. Дилър, наркоман, крупие, проститутки

Категории

Последни новини