Георги Георгиев: Частните болници не трябва да имат достъп до средствата от НЗОК

  • 19:52, 29 яну 2024 г.
  • 2504
  • 3
  • 1
Частните болници не трябва да имат достъп до държавния ресурс от средства в НЗОК. Това заяви народният представител на партия „Възраждане“ в Хасково Георги Георгиев. Изказването му е по повод скандала с цените на лекарствата за онкоболните.

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Хм
    хм
    1 -1
    10:53, 30 яну 2024
    Не може частните болници да нямат достъп до ресурса на здравната каса. Там също се лекуват хора които плащат осигуровки. Но контрола на всички нива в държавата го няма.Това е проблема. Всеки има познати, хората са алчни, уреждат се сделки и някои хора прибират много пари за сметка на всички нас защото парите излизат от нашия джоб. Как може да се реши въпроса с контрола на всички нива? Смятате ли че има толкова честни хора които биха могли да бъдат поставени на определени места? и дори да намерим такива хора и да ги сложим да контролират няма ли системата да ги научи да прибират пари? Няма ли да ходят разни други при тях и да ги съблазняват с куфарчета с пари докато да отстъпят и препятствието отново да бъде преодоляно? Май проблема не е точно там. Проблема е в морала на хората, на какво учим децата в семейството, в училището, на какви ценности. Ето тук сме много зле. В България всеки е тарикат, всеки иска да намаже, всеки драпа за по висок пост за да има повече за прибиране .... Е, как се оправя такава държава българи? Трябва първо да станем почтени хора и да възпитаваме децата в ценности ако ускаме да имаме нормална държава.
    • Па
      Папагал
      1 -1
      13:34, 30 яну 2024
      Така или иначе като влезеш в частна болница един път минаваш един път по здравна каса и един път по нездравна каса.Наскоро мой роднина му се наложи да посети такава болница здравно осигурен.Познайте с какви разходи си тръгна след три дни клинична пътека от болница.400 лева

Категории

Последни новини