VIP връзкарите в медиите

Изглежда славата и суетата, която дава телевизията, привличат с пълна сила децата на добре познати лица от публичното пространство. Наследниците на родните VIP-ове все по-усилено навлизат в дома на зрителя от тв екрана. Вижте кои от тях се захванаха да упражняват професията „журналист".

Ива Софиянска - щерката на бившия кмет на София Стефан Софиянски се изявява като светски репортер в Нова телевизия. Брюнетката започна работа при Мондьо във VIP новините на медията. От скоро обаче тя стана част от екипа на предаването „Събуди се" по същата телевизия.

От малка Ива се появяваше в различни предавания и даваше с охота интервюта за лайфстайл издания. Дори когато следваше в Лондон брюнетката се включваше чрез Skype връзка в предаването „На кафе", за да разкаже интересни подробности за живота във великобританската столица.

Мика Стоичкова - миналата година щерката на Камата се върна от Испания и набързо се уреди със своя рубрика в предаването „Нека говорят с Росен Петров". В „Говори с Мика" наследничката на Модерния ляв взима интервюта от популярни лица от музикалната, театралната и кино сцената.

Г-ца Стоичкова дори сподели, че мечтае и за собствено предаване. Тя посещава уроци по български език, за да може да изчисти испанския си акцент и да може да говори правилен български. Но дори и без уроци по родния език Мика без усилие ще израсне в йерархията и ще се сдобие със свое токшоу. Поне това реди последната клюка - от есента Стоичкова ще води свое предаване по bTV.

Петя Дикова - дъщерята на Сашо Диков доби популярност като репортер от ефира, но не на Канал 3, където от дълги години шеф е баща й, а от btv. Разбира са, мащабите на кабеларката са твърде малки за Петя и тя се настани трайно в новините на една от най-гледаните телевизии у нас. Щерката на Аня Пенчева правеше предимно светски репортажи в емисиите новини, а от началото на тази година тя се сдоби и със свое предаване.

Вече всяка събота Дикова разказва какво се случва с хайлайфа по света и у нас в новото светско предаване „Cool...t". Интересна подробност е, че часовият пояс на предаването съвпада с този на токшоуто, което води баща й - „Дикoff", по конкурентната Нова тв.

Карина Караньотова - тя е доведената щерка на Аня Пенчева. Карина е дъщеря от първия брак на настоящия съпруг на актрисата с Ивайло Караньотов и внучка на актрисата Славка Славова. Преди време чаровната брюнетка бе водеща на предаването „Глобусът" по btv, което падна от ефир.

Фамилното й име обаче бързо й помага да се уреди на нова работа - този път като репортер в tv7. След скандал Николай Бареков посочва вратата на чаровната Карина, тя напуска телевизията. Разбира се, не след дълго започва да репортерства отново - този път в БНТ2.

Сашо Кадиев - синът на Катето Евро, който по професия е актьор, също като мака си, вече повече от година се изявява и като тв водещ. Допреди това Сашо никога не се е занимавал с журналистика. Това обаче не му пречи той да седне до журналистката Деси Стоянова  и заедно с нея да води предаването „Преди обед" по btv.

Заради репетиции на нови постановки, в които Сашо участва, на него често му се налага да отсъства по цяла седмица от предаването. Тогава на стола му сяда водещият, познат от „Другата България" - Георги Тошев.

Стефан Саръиванов - е синът на Вито Саръиванов. Точно преди една година - миналия април, малкият Стефан стана най-младото попълнение в екипа на „Станция Нова". Тогава Вито успя да уреди наследника си на работа в съботно-неделния блок. 12-годишният малчуган имаше своя рубрика, в която взимаше интервюта от известни личности - от политици до актьори и шоумени.

Клюката носи, че хлапето прибирало по 500 лв. месечно възнаграждение лично от продуцентите на предаването Иван и Андрей. Самият Вито бил против синът му да се облажва финансово, но „опосумите" настояли, че малкият отлично владее поведение пред камера и вземането на интервюта, за което трябва да получава заслужено заплащане. С днешна дата двамата продуценти се преместиха в tv7, където в същата медия работи и самият Вито. Нищо чудно малкият вече да има нови задължения, възложени му от „опосумите". 

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини