20-годишен падна от 6-тия етаж

Крадец задигна телефон от апартамент в Бургас и намери смъртта си по пътя на бягството от местопрестъплението – падна от 6-я етаж на блока, в който влязъл.

Собственикът на апартамента в хотел "Зорница", в комплекса носещ същото име, подал сигнала в Пето полицейско управление около 2.55 часа тази нощ. 30-годишният мъж от варненското село Игнатиево съобщил, че от обитавания от него апартамент на 6-я етаж в блок 5 на комплекса, е извършена кражба на мобилен телефон.

При извършения оглед полицейските служители забелязали на земята от североизточната страна на сградата мъж на видима възраст около 20 години, в близост до чиято глава имало локва кръв. Пристигналият на място екип на Центъра за спешна медицинска помощ – Бургас констатирал смъртта на намерения мъж, който вероятно е паднал след извършване на кражбата на мобилния телефон от шестия етаж на зданието.

В близост до трупа е намерен откраднатия мобилен телефон.

В резултат на оперативно-издирвателните дейности, предприети от служители на Пето Районно управление "Полиция" - Бургас е установена самоличността на падналия мъж – това е криминално проявения и осъждан М.Х., 22-годишен от бургаския квартал "Победа". Работата по случая продължава.

Източник: актуално

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини