Задържаха четирима мъже за кражби в Димитровград

От управлението в Димитровград съобщават за задържан мъж, ограбил жена вчера.

68-годишната потърпевша разказала в 14 часа, че докато се движила по булевард „Д.Благоев“ била нападната в гръб от мъж с качулка, който се опитвал да отмъкне дамската й чанта. Дръжката на чантата се скъсала, тя се разтворила и той откраднал портмонето й. По данни на потърпевшата в него имало 120 лева, дебитна карта и лични документи. В хода на издривателните действия полицаите са заловили 35-годишен от града, познат с подобните си прояви. При задържането му той стискал в ръката откраднатата сума и признал действията си пред служителите.

Мъж от Царево е задържан за кражба на продукти от магазини в Димитровград. Криминалистите са доказали, че 48-годишният задържан е задигнал от хипермаркети в града хранителни стоки за близо 200 лева, които не е заплащал на касата. Той направил признания и описал подробно последователността на деянията си. Възстановил е частично откраднатото и е заплатил в цялост левовата им равностойност.

„Компания“ в ареста са му правили и двама димитровградчани на 33г. и 35г., които след изкривяване на метална преграда на павилион в с.Винево са откраднали алкохол.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини