19 каравеловци с отлично представяне в 4-тото издание на читателската шафета

СОУ Любен Каравелов с 19 отличени в читателската щафета тази година

19 възпитаници на СОУ "Любен Каравелов" от 2-ри  и 3-ти клас се представиха отлично в четвъртото издание на читателската шафета под надслов "Ловци на приключения". В благодарствено писмо до училището, организаторите от фондация "Детски книги" поощряват активното участие на децата.

СОУ "Любен Каравелов" е първото училище в община Димитровград, което се включва в първото издание на шафетата през 2010 година. Тогава класовете с ръководители Петрула Дончева и Стела Иванова подкрепят инициативата и участват масово.

Днес от училището отчетоха, че три деца са носители на най-голямото отличие в надпреварата тази година и получават значки. Това са Николай Русев от 3 б клас, Антоан Добрев от 3 в клас и Стела Бинева от 2 б клас. Значката се дава на деца, прочели книгите в кратки срокове и изпратили своите форми за участие сред първите 500 от цялата страна.

Другите 16 каравеловци са стимулирани със сертификати в кампанията за насърчаване на детското четене. Това са възпитаниците на 3 а клас Стела и Даниела Кираджийски, Грасиян Петров, Милена Тодорова и Десислава Велева.

Сред отличените е и третокласникът Константин Калчев, а също Кристин Стефанова и Боряна Бисерова от 3 в клас. От 3 б клас сертификати заслужиха Кристина Симеонова, Златин Златинов, Виктория Велчева, Елица Делчева, Даниела Андреева. От 2 б клас са поощрени Сияна Славова и Габриел Цветков. С отличие е също и Жени Вълева от 2 а клас.

Класни ръководители на децата от 2 и 3 клас са Галина Тодорова, Даниела Еремийска, Светла Минчева, Ганка Петкова, Валентина Ангелова.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Трима каравеловци - Стела, Антоан и Николай са със значки за участие в щафетата в най-кратки срокове

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.netКоментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Dimitrovgrad.bgvesti.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Хороскоп за 23.02.2019

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини