Уредникът на галерия "Петко Чурчулиев" с номинация в „Жена на годината"

    Уредникът на галерия "Петко Чурчулиев" в Димитровград Антоанета Станчева е номинирана в 11-ото поредно издание на конкурса „Жена на годината" на популярното женско списание "Грация". Класацията е за невидими жени-герои, които с действията си всеки ден предизвикват промяна и са пример за всички останали, поясняват инициаторите.

    Предложението в конкурса под надслов „Герои всеки ден“ е направил журналистът Георги Тошев. Той гостува в Димитровград в края на август, кагато представи тук свой филм за акрисата Катя Паскалева и изложба, посветена на нея.

    Тошев споделя, че тогава се е запознал с уредничката на димитровградската галерия и за него тя е душата на всяка компания и човекът, който помага на другите пълноценно да общуват с изкуството.

    "Антоанета Станчева е от онази изчезваща порода възрожденци, които винаги имат поне пет идеи как светът около нас да се превърне в по-привлекателно място. Не се уморява да въвлича в артистични приключения хора от различни генерации и социални групи. Помага им да преодоляват собствените си ограничения, заблуди и предразсъдъци", пише Тошев.

    Димитровградчанката е една от 12-те номинации в класацията. Сред тях са учителки, домакини, майки, дами от сферата изкуството и др.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Же
      жена
      0 -1
      09:22, 4 дек 2016
      А тя от Хасково лие?
    • 2
      Ил
      ИЛИЯ
      2 -1
      17:13, 4 дек 2016
      Много оправна жена...добър пример за другите от общината....
      • До
        ДО ИЛИЯ
        1 -1
        19:21, 4 дек 2016
        Има и други оправни жени в Общината,как пък я избраха нея,и по какви критерий
    Последни новини