Дует" Мания" помага на млади таланти от Димитровград

    Димитровградчанките от дует "Мания" - Даниела и Юлия ще подпомогнат развитието на млади таланти от града. Те ще участват в благотворителна вечеря, която ще се състои на 31 юли от 20:00 часа в ресторант "Москва" в Димитровград. В инициативата ще се включи и певецът Илия Ангелов.

    Целта е да се наберат средства за професионалната подготовка на 11-годишната изпълнителка Кристин Стефанова и 17-годишният спортист Ивайло Костов.

    Кристин е победител от множество национални и международни певчески конкурси, а Ивайло е състезател по джу джицу и републикански шампион и медалист от международни състезания.

    Всеки желаещ, може да закупи куверт за благотворителната вечеря на стойност 10 лв, като половината от тях ще бъдат заделени за подпомагане на Кристин и Ивайло. Заявката стана на телефони 0884 03 75 51 - Тодор Славов и 0889 58 15 15 -Петя Миткова.

    Припомняме, че преди година за пръв път бе организирана подобна благотворителна вечеря в Димитровград. Тя бе в помощ на професионалното развитие на културистът Светлин Николов, като бяха набрани 1 732 лв. През пролетта Светлин спечели сребърен медал от Държавното първенство.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ss
      SS
      2 -4
      15:26, 5 юли 2017
      Горките ... не се отказаха ...
    Последни новини