1 034 лв. набра благотворителната вечеря в подкрепа на димитровградски таланти

    1 034 лв. за две талантливи димитровградски деца набра благотворителната вечеря, която се състоя снощи в ресторант "Москва". По 517 лв. бяха събрани за подготовката на състезателя по джу джицу Ивайло Костов и талантливата певица Кристин Стефанова.

    Средствата дойдоха от закупуването на покани и от кутията, поставена по време на проявата. Младите таланти на Димитровград бяха подкрепени безвъзмездно димитровградчанките от дует "Мания" Даниела и Юлия, както и естрадният изпълнител Илия Ангелов.

    "Вярваме, че ще успеете да прославите Димитровград, само напред и нагоре", пожелаха изпълнителките от дует "Мания" на Кристин и Ивайло. Юлия и Даниела заявиха, че подкрепят винаги подобни каузи, не само тук, но и в цялата страна.

     Илия Ангелов благодари на присъстващите на вечерята, че са подкрепили младите хора и също пожела успехи и на двамата. Кристин Стефанова също се вклюби в провграма със свое изпълнение.

    В края на вечерта Ивайло и Кристин получиха чекове с набраната сума. Организаторите - Тодор Славов и Петя Миткова припомниха, че това е второ издание на благотворителната вечеря. Реално обаче нейното първо издание е през 2014 година, кагота са били набирани средства за деца в неравностойно положение. И догодина благотворителното начинание ще е в подкрепа развитиено на две деца от Димитровград с изяви в областта на музиката и спорта.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини