Купонджийка стана новата Мис Димитровград

Победителката Антонина / в средата/ и нейните подгласнички Лидия / в ляво/ и Тони

Антонина Нинова е новата Мис Димитровград стана ясно след близо двучасова пищна церемония в центъра на Димитровград снощи. Девойката, изучаваща "Славянскa филология" в Пловдив бе коронясана за кралица на красотата от миналогодишната носителка на титлата Теодора Колешева. Че обича да харчи пари и да обикаля заведенията сподели по време на надпреварата Мис Димитровград.

Първа подгласничка на Мис Димитровград 2011 стана Тони Николаева, лентата на Тони връчи предишна притежателка на короната Жанета Илиева. За втора подгласничка журито определи Лидия Опълченска. Нейната награда връчи членът на журито Красимир Жеков. Дадена бе и специална награда на № 9 Стела Петкова.

Общо 10 момичета мериха сили в конкурса за красота, който за първа година се организира на открито в центъра на Димитровград. Между туровете по бельо, ежедневни и официални тоалети организаторите - Георги Георгиев от FH1 и община Димитровград се бяха погрижили за забавната програма- песни, изпълнения на китара, танци. В шоуто взеха участие Балетен център "Галаксико" с четири танца, певиците Асена и Елеонора Димитрова и др. Водещ на конкурса бе небезизвестният изпълнител Жоро Рапа.

Публиката изпълни до краен предел местата пред шадрава на паметника на трите музи. С бурни аплодисменти тя посрещаше момичетата, който дефилираха по сцената с много емоции и настроение. Победителката Антонина получи абонамент за безплатни процедури - прическа, грим, педикюр, маникюр в салон за красота.

Повече за шоуто на сексапил и красота вижте в нашия видеорепортаж

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Организаторът Георги Георгиев и 10-те момичета, участващи в конкурса
Новата Мис Димитровград / в ляво/ Антонина Нинова
Журито на конкурса влючваше предишни Мис Димитровград, спонсори и ценители
Турът по бански консюми, в средата е новата Мис Димитровград
Кандидатките дефилират...
Претендентките за короната в ежедневно облекло
Една от изпълнителките, част от програмата Елеонора Димитрова
Фаворитката на публиката Лидия Опълченска
Публиката...

Водещ на конкурса бе Жоро Рапа
Тони Николаева и Жанета Илиева
Лидия Опълченска
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ха
    хаха
    1 0
    17:47, 11 яну 2018
    Купонджийка " - така ли им викат на наркоманките вече или хората които употребяват амфетамини и екстази не се считат за наркомани вече ?
Последни новини