Данъчните правят подаръци-БМВ Х5 за 17 бона

Така изглежда БМВ Х 5

БМВ Х5, конфискувано заради трафик на хора, бе продадено на търг от НАП Пловдив. С колата преди време е правен опит за нелегално превозване на хора през граничен пункт Капитан Андреево. Опитът за трафик е осуетен, а БМВ-то – отнето в полза на държавата и предадено на Националната агенция за приходи за продан. На организираният търг автомобила, модел 2002-ра година, бе продаден за 16 888 лв. Това е пореден търг за БМВ-то като на всеки такъв, цената му е падала. Бегла справка в специализиран сайт за продажба на автомобили, същият модел джип, на 107 хиляди километра е предлаган за 25 500 евро, тоест над 50 хиляди лева. БМВ Х5 рядко се задържа на пазара, въпреки определено надутите цени, споделиха търговци на автомобили втора ръка.

Още 20 превозни средства, между които един автобус и товарни композиции – камиони с ремаркета, ще бъдат обявени на търг през месец май от отдел „Продажби” в Пловдивската приходна агенция. Возилата са конфискувани в полза на държавата заради контрабанда на митница Свиленград.

Предстои и любопитен търг на изделия от благородни метали. Този път, освен обичайните злато и сребро, на купувачите ще бъдат предложени 3,7 килограма синтетични камъни, които се използват в бижутерството за декорации на накити. Сребърните украшения са 25 килограма, а златните са почти 3 килограма и половина. Всички изделия са разпределени в групи, като кандидат-купувачите ще могат да наддават за една или повече от тях. Търгът ще се състои на 19 април, а подробностите за него ще бъдат публикувани в началото на следващия месец на интернет-страницата на НАП на адрес www.nap.bg , в рубриката „Продажби”.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини