Пасат си разби зъбите в задницата на мерцедес

Въпреки че бе "агресорът" пасата пострада повече

Пасат разби предницата си в задницата на Мерцедес, след като се заби в него на бул. Раковски, малко преди кръговото на Веспрема.

На мерцедеса няма нищо, освен натъртена броня. Шофьорът му, също не изглеждаше притеснен, докато този на фолксвагена се държеше за главата. И двамата не бяха употребили алкохол. Полицията извлече пострадалите коли на "Ком" за да отвори кръстовището.

Според очевидци, целия инцидент станал на пешеходната пътека преди кръговото, малко преди 10 часа. На пътеката стъпнал пешеходец и съгласно закона за движението по пътищата, получил автоматично предимство пред цялото движение. Мерцедесът който вървял отпред набил спирачки, но фолксвагена отзад не видял пешеходеца. И се запознал отблизо с бронята на по-якият си „земляк“.

Минути по-късно, успоредния булевард "Васил Левски" стана свидетел на друг нелеп инцидент. Бързаща за работа шофьорка изтърбуши мантинелата между двете платна, след като изтърва контрола над Сеат-а си. Причината за катастрофата е несъобразена скорост. Тестът с дрегер показа, че и тук няма намеса на алкохол.

Г.Христов

На мерцедеса му нямаше нищо
Шофьорът на Мерцедеса, както и колегата му не бяха употребили алкохол
Сеат изтърбуши мантинелите на "В.Левски"
Шофьорката не бе притеснена от инцидента
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини