TEEN TV в Димитровград направи филм за житейските обрати

Първият си късометражен игрален филм представи снощи телевизия TEEN TV към Детски и младежки център. Той носи заглавието "Един миг-един живот" и е осъществен от екипа на телевизията и актьорите от школа "Апропо", също към Детския център.

Лентата разказва за историята на един ученик, чийто живот се преобръща на 180 грасуса за един ден. За почти денонощие главният герой губи родителите си в катастрофа, разбира, че е ипотекирано семейното богатство и остава без приятели.

Сценарист, режисьор и един от операторите е Роксана Стефанова. Идеята е екипна -на Любомир Арабаждиев, Даниела Чапразова и Жаклин Войнова. При реализирането на филма, екипът е наставляван от ръководителите на телевизията Бистра Жекова и Тодор Тодоров, не без подкрепата на шефа на школа "Апропо" Делчо Делчев.

"Идеята за филма е на самите участници в телевизия и на актьорите от школата", разказа Бистра Жекова. Те са реализирали сцените по свое виждане и почти без режисьорска намеса, както и развитието на образите на героите във филма.

Не случайно финалът на лентата остава отворен, като само загатва за това, че главният герой Мишо е направил опит да сложи край на живота си, издадоха още авторите.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини