Зрелостници масово се дипломират от днес в Димитровград

Първи дипломите си ще получат тази вечер от ПМГ "Ив.Вазов"

Масово дипломиране на дванайстокласниците от Випуск 2012 в Димитровград започва от днес.

Тази вечер първи ще раздават кетапите на зрелостниците си от ПМГ "Ив.Вазов". Вече 10 години това става в северния край на бул."България", където на тържествена церемония се събират завършващите и техните учители и близки. Мероприятието започва в 17:00 часа.

Час по късно същото ще сторят и абитуриентите от Професионалната гимназия по химични и хранителни технологии "Д-р Асен Златаров". Събитието ще се състои в самата гимназия, коментираха от там.

На 22 юни, петък дипломи ще получат завършващите в три средни училища в Димитровград. Това са СОУ "Васил Левски", Професионалната гимназия "Капитан Петко войвода" и Езиковата гимназия "Д-р Иван Богоров".

Церемонията на СОУ "В.Левски" е в сутрешните часове в Градска библиотека, а в сградата на Професионалната гимназия ще е тържеството по дипломирането на абитуриентите им. Във вечерните часове дипломи ще се раздават и на зрелостниците от Езиковата в Димитровград, мястото е зала "Гросето". 

За понеделник е насрочено получаването на кетапите за средно образование на завършващите СОУ "Любен Каравелов", то ще се проведе също в зала "Гросето".

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини