Нов експерт ще отговаря за социалните програми в Общината

Катерина Мазгалова ще отговаря за социалните програми в общината

Нов главен ескперт, който ще се занимава с реализирането на различни социални програми в Димитровград има от вчера общината.

Новината съобщи тази сутрин кметът Иво Димов по време на среща на управниците на малките населени места в сградата на администрацията.

Катерина Мазгалова вече е част от отдел "Организационно, материално, техническо и информационно обслужване", като идеята е да бъдат активизирани хората в димитровградско  да участват в повече социални програми, поясни Иво Димов.

Досега Мазгалова е работила като специалист в тукашното Бюро по труда.

Пред селските управници, новият експерт разясни промените в работното време на лицата, заети по програмата "Нов избор- развитие и реализация".

Мазгалова напомни на кметовете, че могат да подават информация в общината от какви работници имат нужда при реализирането на социалните проекти, за да бъде организирано съответното обучение.

През следващата седмица ще бъде предприета и обиколка из населените места в димитровградско, където ще бъдат проведени и лични срещи с кметовете и нуждата от социални проекти, каза Мазгалова.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини