Сузуки се обърна край Конуш, четирима в болница

Обърнатото Сузуки

Лек автомобил „Сузуки“ се обърна в канавката на пътя за Кърджали след с. Конуш малко след 16 часа днес. Четиримата от колата са откарани в хасковската болница с различни наранявания.

Най-сериозно е пострадала 13-годишната Гизем, племенница на шофьора на автомобила Емин Исмаил. В Бърза помощ момичето повърнало кръв, закарали го на скенер, но не били открити вътрешни разкъсвания. Детето обаче е с черепно-мозъчна травма и счупване на основата на черепа. В безсъзнание е и съсоянието му е тежко.

Шофьорът Емин почти не е пострадал, съпругата му е с охлузвания, 11-годишният Арда също е само с повърхностни наранявания, според първоначалния преглед.

„Сузуки“-то е излетяло от пътя след десен завой при изкачване на стръмнината малко след Конуш. Пропаднало е в канавката вдясно, където се ударило в крайпътно дърво и се обърнало странично. Според близки на пострадалите причина за инцидента е товарен камион, който идвал срещу тях откъм Кърджали. Това им споделил шофьорът.

Според униформени, които оглеждаха мястото на катастрофата, по-вероятно е шофьорът да е изтървал завоя. След като е навлязъл в насрещната лента е свил рязко вдясно и се е озовал в канавката. Следите от гуми по асфалта показваха точно такъв вариант.

Участъкът на катастрофата е със силно ограничена видимост. Въпреки това на същото място БМВ с кържалийска регистрация, идващо откъм Конуш, тръгна да изпреварва, пренебрегвайки забраната. Излизайки от завоя в лентата за насрещно движение, кърджалиецът налетя точно на пътните полицаи, които охраняваха мястото на инцидента. Безумното шофиране му донесе незабавен акт.

Тодор Кръшков

Емин е пропаднал в канавката на излизане от десен завой
Шофьорът и малкият Арда в Бърза помощ
13-годишната Гизем бе най-сериозно пострадала. Момичето изглеждаше зле
Кърджалиецът с БМВ-то налетя право на пътните полицаи, докато изпреварваше рисковано на същия завой без всякаква видимост
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини