Лейди Гага няма да дойде в Димитровград ;-)

Изображение 1 от 2
     
    Лейди Гага няма да дойде в Димитровград

    НА МАЙТАП!

    Въпреки първоначално обявените от импресариото на Лейди Гага намерения, че световно известната изпълнителка ще посети Димитровград за празниците на града, излезе непотвърдена информация, че примадоната е възпрепятствана от Ковид мерките и посещението и се отлага. Бай Гошо от местното летище потвърди, че частния самолет на певачицата няма да кацне в Димитровград.

    Организацията за пристигането на Гага се подготвяше от поне седмица, музикалната прима имаше резервирана двойна стая с изглед към комините на ТЕЦ-а в местния шест-звезден хотел от веригата Хилтън. Програмата на певицата бе да изкара четири от трите си дни в България,  в бригадирския град и за ден да отскочи до столицата да направи концертче.

    В Димитровград планирания график на Гага бе натоварен, трябваше да обиколи месните забележителности, за които се говори по цял свят, както и да посети елитните заведения на града. Поп-иконата планираше да се попече на местния басейн и да се позабавлява на водните атракциони, да прави шопинг обиколки по неделния пазар и да си накупи малко дрешки от световно известни производители (но за съжаление част от парцалките бяха конфискувани на границата), а бутиците по търговските улици на града тръпнеха в очакване да направят оборот от изпълнителката. Бяха планирани творчески срещи за обмяна на музикален опит с поп-фолк звездите на България в офиса на местната световно известна музикална компания. Вечерите на ГАГА бяха отделени за луди забавления в местните чалага клубове и партита на открито по пясъчните плажове на р. Марица. Очакваше се, че ще зарадва феновете си с втори концерт в България на полощад „България“ до шадраванчето, но за съжаление стотиците хиляди фенове на изпълнителката в града ще останат разочаровани. Освен феновете, разочаровани ще останат и всички природозащитници, идващи от цяла Европа, за да направят един протест пред общината, заради пожеланата огърлица от рибки Пираня, извадени от река Марица.

    След проведено представително социологическо проучване на тротоара пред нашия офис установихме, че петима от двама запитани казват, че категорично няма да отидат на концерта на Лейди Гага до София и още един без да сме го питали каза, че ще си помисли и ще ни отговори до края на другата седмицата.

    Пъргавите доброволци към “Детски и Младежки център” Димитровград за вторник организират контра забавление на концерта на Лейди Гага, което най-вероятно ще привлече и много от евентуалните почитатели от цялата страна на певицата, които ще зарежат билетите за нейния концерт и ще дойдат на безплатното “Парти край басейна” на димитровградския басей “Химик”.

    Все пак димитровградчани няма да останат с пръст в устата, в края на този месец очакваме на пристанище “Димитровград” по река Марица да акустират с частните си яхти Бон Джови, Мадона, Джъстин Бийбър, Преслава, Путин, Обама, Лили Иванова и Шекспир.

    автор: Двата Хикса

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини