Разгледай Димитровград и спечели таблет или iPhone 4S

това е картата която трябва да попълните за играта

Наградите ще бъдат изтеглени на празника на града - 2-ри септември, на сцената на тържествения концерт на пл.България, когато един от най-младите градове у нас навършва 65-години.
За да се доберат до големи награди, участниците трябва да посетят: Общинската администрация, Художествената галерия "Петко Чурчулиев", Клуб "Национален бригадирски щаб", обсерваторията "Дж.Бруно", парк "П.Пенев", Дом-музей "П.Пенев", църквата "Св.Димитър", Градската библиотека "П.Пенев", ОП"Детски и младежки център", Исторически музей-Димитровград. Попълнените и подпечатани карти трябва да бъдат предадени до 01 септември в Исторически музей - Димитровград, а след това ще участват в томбола за големите награди, Apple iPhone 4S и таблет Samsung Galaxy Tab 2 предоставени от спонсор на играта.
Целта на играта е да се посетят всички посочени културно-исторически обекти в града от които участниците ще получат печат върху специално изработена карта за играта. Картата ще  може да се получи напълно безплатно във всеки един от обектите.
Опознавателна забавна игра ще покаже основните административни и културно-исторически обекти в Димитровград. “Моят град” стартира от днес 16-ти август. В нея могат да участват както жителите на града, така и неговите гости.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини