Джесика Бийл вече е госпожа Тимбърлейк

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл се ожениха и вече официално са семейство. Киноактрисата и попзвездата размениха брачните си обети на тайна и интимна церемония в събота, 18 август., предадоха световните агенции Двойката избра да сключи брак на същото място, където се състоя и годежът им, а гостите на събитието отседнаха в най-луксозния хотел в района, предаде Контактмюзик.

Докато двамата се опитваха да запазят в тайна своя сватбен ден, дизайнерът на сватбени торти Силвия Уейнсток наля масло в огъня на клюката, че бракосъчетанието на Джес и Джъстин ще се състои на 18-ти, като разкри в Туитър, че ще прекара уикенда в Jackson Hole, Уайоминг.

Джесика е родена на 3 март 1982 г. Джъстин е с година по-голям от нея - роден е на 31 януари 1981 г. Заедно са още от 2007 г. и въпреки раздялата им през 2011 г. успяха неизвестно как отново да се съберат и да обявят годежа си в края на декември.

Така новото звездно семейство вече е факт. Дали Джесика ще добави към името си новата фамилия засега все още остава загадка.  

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини