Поздравителни слова изместиха дебатите в ОбС за празника на Димитровград

Председателят на ОбС Стефан Димитров подари на представители на гостуващите делегации снимка на "Неохим" от зората на създаването му

Тържествена сесия проведе Общински съвет -Димитровград в деня, когато се отбелязва 65-ия рожден ден на града. Вместо върху дневен ред, общинарите "умуваха" върху бъдещето на града, като поздравиха жителите му и обещаха да работят в тяхна полза.

"Димитровград трябва да има ясна визия, за това какво ще представлява на 70-тата си годишнина", каза в словото си шефът на ОбС Стефан Димитров.

Според него, най-важно е съветниците заедно да мислят как общината ще се развива. Председателят призова още в деня на празника да бъдат задгърбени политическите пристрастия.

Че ще помагат на Димитровград с работата си в Народното събрание обещаха депутатите Иван Петров и Катя Чалъкова от ГЕРБ.

Областният управител Ирена Узунова бе на мнение, че Димитровград е модел за подражание на всички общини в хасковско и страната, защото е сред отличниците по усвояване на европейски пари.

Тържествена сесия проведе ОбС -Димитровград

Поздрав поднесоха кметът Иво Димов и председателите на сесийни групи в ОбС- д-р Вълчо Митрушев /ГЕРБ/, Катя Панева /Да за Димитровград/, Сашо Спасов /БСП/, Петър Томов /ЕНП/, Данчо Данев /ЗНС/.

С подаръци бяха изненадани представителите на гостуващите тук делегации от Димитровград /Русия/, Димитровград/Сърбия/,Казинцбарцика/Унгария/ и Кутина/Хърватска/.Те получиха снимка на завод "Неохим" от времето на неговото създаване.Гостите от градовете-партньори също отправиха пожелания за 65-ия рожден ден на града ни.

Поздрав отправи и депутатът Катя Чалъкова

Сред гостите за празника бе и кметът на сръбският Димитровград Владица Димитров

Към общинарите се обърна и областният управител Ирена Узунова, която каза, че Димитровград е модел за подражание

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини