Съветниците в Димитровград обявиха конкурс за шеф на Общинска охрана

Конкурс за управител на "Общинска охрана" ЕООД откри със свое решение днес местният парламент в Димитровград. Докладната бе внесена от председателят на ОбС Стефан Димитров.

В нея той се мотивира, че през февруари тази година е изтекъл сключения договор на досегашния шеф на дружеството Митко Митев.

Според приетите днес изисквания, кандидатите трябва да имат висше образование, степен "бакалавър", трудов стаж поне 8 години, от които 4 да са заемали управленска позиция.

Конкурсът ще протече на три етапа, решиха още общинарите. Първо ще бъде направена проверка на документите на подалите заявления кандидати. След това те трябва да представят бизнес-програма за 4-годишния срок на управление, накрая ще бъде проведено и интервю.

Документи ще се приемат до 23 април тази година. Те следва да бъдат подавани на гише №1 в на първия етаж в Общинска администрация. На следващия ден седемчленна комисия с председател съветникът Тодор Ташев (Да за Димитровград) и секретар колежката му Виолета Желева (БСП) ще разгледа всяка постъпила кандидатура.

В комисията влизат още Галина Чингарова (ГЕРБ), Данчо Данев (ЗНС) и Атанас Стефанов (ЕНП), както и двама представители на администрацията. До 18 май одобрената днес седемчленка трябва да приключи работа и да избере шеф на "Общинска охрана".

Т.Милева

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини