Д-р Емилия Милева е новият управител на Медицинския център в Димитровград

    Д-р Емилия Милева бе утвърдена като управител на Медицинския център в Димитровград на днешната сесия на Общинския съвет. Докладната бе подкрепена от 32-ма съветници, един гласува „въздържал се“. Д-р Милева е победила в конкурса, обявен от местния парламент преди няколко месеца, като тя бе единия кандидат за поста. Другият бе управителят на МБАЛ „Св.Екатерина“ д-р Матей Матеев.

    Новият шеф на Медицинския център присъства на сесията днес и веднага след приемане на решението заяви, че ще работи така, че да оправдае гласуваното ѝ доверие. Успех на д-р Милева като управител ѝ пожела и кмета Иво Димов.

    „Надявам се, че ще запазите Медицинския център, сигурен съм във вас, вие сте един прекрасен професионалист, лекар и мениджър. Искам да помоля Медицинския център и МБАЛ „Св.Екатерина“ да направят всичко възможно да работят заедно“, бяха думите на градоначалника.

    Отново в рамките на днешното заседание бяха приети годишните отчети за дейността на Медицинския център и МБАЛ „Св.Екатерина“

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ст
      стефан от добрич
      4 -1
      14:44, 26 апр 2018
      стефчо ти ли си единия въздържал се бе,само ти праиш на пук бе.
    • 2
      Ст
      стефан от добрич
      9 -1
      14:54, 26 апр 2018
      матеичо трябва да се радва че д-р МИЛЕВА не се кандидатира и като шеф на болницата, защото тогава трябваше да отиде на трудовата борса,голям късметлия.

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини