7 лесни правила за началото на връзката

Да намерите перфектния мъж изглежда почти невъзможно. А някои жени никога не успяват да открият "точния човек". Но замисляли ли сте се, че може и да сте го намерили някога и той да ви се е изплъзнал просто така? Да сте го загубили, заради нещо в поведението си, което по някакъв начин е попречило на развитието на връзката ви.Понякога, още в началото на връзката, правите грешки, които обричат взаимоотношенията с половинката на пълен провал. Но не е нужно да съжалявате! Всичко, което ви се случва, е безценен опит, който ви прави по-добри в следващата любовна авантюра.Приготвили сме ви няколко съвета, които да ви помогнат в изграждането на стабилна и щастлива връзка. Ако ги приложите, може би ще успеете да забавите естественото "изтъркване" на отношенията. Ще ви разкажем как за по-дълго време да запазите връзката си свежа и незасегната от рутината.
Никакво говорене за далечно бъдеще
Повечето мъже се плашат от обвързване. Не, че ги е страх, но когато се поставят конкретни въпроси, свързани с точни дати, години и документи, силният пол не е толкова силен. На мъжете им харесва да обичат и да бъдат обичани. Но когато става дума за съвместно съжителство и брак, искат да стигнат до този извод сами. В случай че жената във връзката дава "зор", господата се чувстват притиснати и приемат всичко с нежелание. Затова не го плашете с дългосрочни планове. Ако той наистина е "вашето момче", ще се сети сам.

Уважавайте личното му пространство
Едно от най-важните неща във връзката е да запазите и двамата собствената си индивидуалност. Не бързайте да се превърнете в едно цяло. Със сигурност това ви предстои, ако сте един за друг. Затова продължете да ходите на фитнес, да се виждате с приятелки и да се глезите с различни процедури в неделя. Отделяйте време за себе си и го оставете също да има самостоятелен свят. Така ще бъдете максимално дълго време интересни един на друг.
Сприятелете се с приятелите му
За мъжете е много важно да харесвате приятелите им. Това е от голямо значение, защото така няма да го разделяте от дружките му. Научете повече за тях, интересувайте се, контактувайте дружелюбно. Разбира се, ако са ви безкрайно неприятни, "задругата" няма как да се случи. Но при такава ситуация трябва да знаете, че това ще е огромен проблем във връзката ви, а после и в брака.
Не ревнувайте
Жената, която не ревнува, също печели бонус точки пред мъжете. Не се сърдете, ако забележите, че заглежда хубави жени. Все пак, трябва да признаете, че и вие бихте загледали някой красавец на улицата. Разбира се, ако вашият избраник прекрачва границите, трябва да поговорите. Но се опитайте да не се покажете като ревнивка в началото на връзката. Това отблъсква.
Бъдете честни
Искреността в една връзка трябва да е налице от самото начало. Казвайте му винаги истината, когато ви попита конкретен въпрос. Това е важно, защото в противен случай някои факти могат да ви изиграят лоша шега в по-късен етап от взаимоотношенията ви. Например, ако все още сте приятели с вашия бивш, е по-добре вашият настоящ да знае. А не да го открие по-късно и да си помисли, че го лъжете.
Не го карайте да отгатва желанията ви
Не всеки е медиум, така че не можете да очаквате вашата половинка да знае всичко, когато все още не ви познава напълно. Вместо да се надявате на невероятни изненади и разбиране на недоизказани реплики, покажете какво харесвате и се изразявайте ясно. Мъжете не обичат метафори и прикрити послания. А в началото на връзката е малко вероятно въобще да ги схванат.

Проблемът с показването на близост
Някои мъже имат проблем с проявяването на интимност на публични места. Жените са по-склонни да покажат на целия свят кой е новият мъж в живота им. Не се сърдете, ако вашият господин е по-сдържан и не ви целува навън, както го прави вкъщи. Но ако се държи като "дърво", определено трябва да поговорите.

Източник: inews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини